Mi történt 2009 -ben ?


Az év utolsó napján, általában azon túl, hogy az emberek az esti bulira készülnek, számotvetnek arról, hogy a óévben mit csináltak jól vagy rosszul, illetve, hogy milyen eredményeket értek el. Azt gondolom, hogy mi büszkén tekinthetünk viszza 2009-be. Egy különös indíttatástól vezérelve úgy döntöttünk július közepén, hogy készítünk egy blogot arról, hogy mit, milyen természetes anyaggal lehet takarítani, hiszen hiába itt az információs világsztráda, mégis elenyészően kevés információt találhattunk arról a takarítási fajtáról, amit már nagymamáink is műveltek – igen hatásosan -, azonban az új vegyszeres takarításnak köszönhetően majdnem eltűntek.

Számokban mit jelent ez? A mai napig, több mint 35000 ember olvasta a blogunkat a világ minden tájáról. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy  a magyar törzsközönségen kívül, komoly nézettsége van a Amerikában, Romániában, Szlovákiában és Nagy – Britanniában, vagy épp Németországban. Összesen 171 poszt készült 15 kategóriában és ezekre 108 commentet írtak.  Volt olyan nap amikor több, mit 2400 -an olvasták a blogot legnagyobb meglepetésünkre.

Ez természetesen csak Önnek köszönhetjük és hálásak vagyunk a megtisztelő figyelmért 2009 -ben és bízunk abban, hogy jövőre is rendszeres olvasója lesz a blogunknak.

Végül itt a TOP 5. Mit olvastak Önök a leggtöbbször a blogunkon:

1.Helyezett : Az ezüst tisztítása

2. Helyezett : A penész eltávolítása

3. Helyezett: A réz felületek tisztítása

4. Helyezett: A tintafolt tisztítása

5. Helyezett: A mosógép tisztítása

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s