Nedves törlőkendő a háztartásban


Írtunk itt már sok olyan -a háztartásban használható- dologról, ami nagyszüleink idején bizonyította alkalmasságát. Most a modern kor egyik termékére szeretnénk felhívni a figyelmet.
Az enyhén alkoholos, bőrbarát olajokkal átitatott nedves törlőkendő -popsitörlő kendő- bárki számára hasznos lehet a mindennapokban. Természetesen remek kéztisztító azokra az alkalmakra, amikor épp nem vagyunk “vízközelben”, de éppúgy használhatjuk nyilvános illemhelyek tisztítására, fertőtlenítésére is. De ne csak a zsebben elférő “mini” kiszerelést részesítsük előnyben, mert a spontán, otthonunkon kívüli eseteken túl a háztartásban, de még az autónk tisztántartásában is hasznos segítőnk lehet.
Ha már az autót említettük: -kiválóan alkalmas a műanyagból készült burkolatok, a kormány, a váltógomb, a kézifékkar, az irányjelző karok, de még a rádió kapcsolójának tisztítására is.
Otthonunk takarításakor áttörölhetjük vele a kilincseket, belső ablakpárkányokat és minden olyan felületet, amiről port, vagy akár zsíros szennyeződést szeretnénk eltávolítani.
Előnye, hogy antibakteriális ill. nem tartalmaz allergén anyagokat. Használata gyors és egyszerű, éppúgy megfelel agglegénylakások, mint gyermekes családok otthonának tisztán tartására.
A megvásárlásakor igyekezzünk illatanyagoktól mentes terméket választani, mert ezek sok esetben -a háztartási célnak nem megfelelően- magas olajtartalommal rendelkeznek.
Ne használjuk natúr fa, vagy porózus anyagok tisztítására, mert könnyen bolyhosodhat!
Ha gyermekünk segíteni szeretne a takarításban, nyugodtan rábízhatjuk pl. játékainak letörlését, de ügyeljünk rá, hogy nehogy a szemébe dörzsölje -ha ez mégis megtörténne, mossuk ki langyos folyóvízzel!
Használat után a csomagolást gondosan zárjuk le, hogy megőrizzük a benne maradt törlőkendők nedvességét.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s